Бізнес Центр Фармація

Продовжуємо гортати сторінки історії БЦФ. Сьогодні згадуємо цікаві факти 2003–2008.

✅У ці роки пріоритетом для Бізнес Центру Фармація стало досягнення високих стандартів сервісу в забезпеченні доступності якісних лікарських засобів.
✅Основним напрямом діяльності компанії була дистриб’юція медикаментів. За показником обсягу імпортованих ліків Бізнес Центр Фармація в той час посідала 11 місце на фармацевтичному ринку України. Більш ніж 80% від всього обсягу імпорту були життєво необхідні ліки, інсулін, вакцини, препарати для лікування онкологічних захворювань тощо.
✅Саме в цей час були закладені напрями диверсифікації діяльності Бізнес Центру Фармація на подальші роки.
✅В цей проміжок часу поступово почав розвиватися інший напрямок нашої діяльності – логістика для CRO, компаній, які займаються клінічними дослідженнями на території України.
✅В 2004 році БЦФ підписав контракт с швейцарсько-німецькою компанією Weleda. Таким чином почалася діяльність БЦФ у галузі надання маркетингових послуг виробникам ліків, виробів медичного призначення та косметики. Кейс з Weleda був успішним для обох сторін. Після плідної співпраці у 2014 році Weleda відкрила власну компанію в Україні.
✅У квітні 2007 року наша компанія відкрила роздрібний підрозділ – Аптеку №1 в м. Київ.
✅Усі ці роки офіс компанії знаходився на Оболоні за адресою Київ, вул. Левка Лук’яненка, 29 (колишня вулиця Тимошенка). Оскільки компанія зростала, офісу на Оболоні стало не вистачати, і у 2008 році БЦФ переїхав у місто Вишгород у власне офісне приміщення.