Бізнес Центр Фармація

Бізнес Центр Фармація розпочала розвезення вакцини проти коронавірусної інфекції Coronavac

Компанія Бізнес Центр Фармація, як логістичний партнер ДП «Медичні закупівлі України», прийняла на склад вакцину проти коронавірусної інфекції CoronaVac виробництва компанії Sinovac Biotech Ltd.

Після надходження на склад, препарат пройшов вхідний контроль якості, а саме візуальний огляд, перевірку товарно-супровідних документів, кількісний контроль-перерахунок. Відповідно до наказу МОЗ про розподіл Бізнес Центр Фармація розпочала розвезення вакцини в регіони.

Термін придатності вакцини CoronaVac складає 24 місяці. Перевозити та зберігати вакцину можна при температурі 2-8°С, захищаючи від попадання сонячного світла. Бізнес Центр Фармація здійснює транспортування вакцини холодильними машинами у спеціальних контейнерах. В кабіні кожного водія встановлені спеціальні логери температури з індикацією. Для забезпечення холодового ланцюга на кожному етапі маршруту, зокрема, в процесі перенесення вакцини з машини до місця зберігання, підготовлені термобокси, які зберігають температуру протягом часу транспортування.