Політика конфіденційності

ПОЛОЖЕННЯ ПРО УМОВИ КОРИСТУВАННЯ ТА ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Піклуючись про розвиток взаємовідносин з Користувачами нашого сайту, розуміючи важливість забезпечення охорони Ваших персональних даних, та з метою вирішення можливих протиріч і непорозумінь в процесі користування сайтом, ТОВ «Бізнес Центр Фармація» підготувало ці положення про Умови користування та політику конфіденційності (далі по тексту – «Положення»).

Просимо Користувачів звернути увагу, що відповідно до умов Політики конфіденційності при відвідуванні ресурсів даного сайту Користувач підтверджуєте свою згоду з правилами та вимогами Політики конфіденційності і умовами користування сайтом.

Будь ласка, уважно прочитайте дану сторінку, тому що інформація, викладена на ній є важливою для Вас як для Користувача сайту, та у разі незгоди з умовами користування сайтом та політики конфіденційності Ви зобов'язані негайно покинути сайт, припинивши його використання та в подальшому утриматися від його відвідувань.

  • Загальні положення
    • Управління цим сайтом http://bcph.com.ua/ (далі – «Сайт») здійснюється ТОВ «Бізнес Центр Фармація», код ЄДРПОУ 30177378, юридичною особою, яка зареєстрована і діє відповідно до вимог законодавства України.
    • Дані Положення регулюють відносини між Сайтом http://bcph1.emporioshop.ru/ (в особі Адміністрації сайту) та Користувачем Сайту з приводу використання інструментів та можливостей сайту, отримання інформації з Сайту та інші умови взаємодії між Сайтом та Користувачем.
    • Адміністрація Сайту може змінювати умови цього Положення. Відвідуючи цей Сайт, ви погоджуєтеся з тим, що умови та правила, визначені в даному Положенні, є чинними на момент доступу та є для вас обов’язковими.
    • Факт використання у будь-який спосіб Сайту Користувачем підтверджує ознайомлення Користувача з даним Положенням, підтверджує повне розуміння їх умов та беззаперечно погоджується з даними правилами, передбаченими цім Положенням.
    • Всі права на будь-які матеріали, опубліковані на Сайті, захищені у відповідності з українським та міжнародним законодавством про авторське право і суміжні права.
  • Порядок використання Сайту
    • Всі матеріали, розміщені на Сайті належать Сайту з моменту їх розміщення.
    • Сайт дозволяє Користувачеві переглядати та завантажувати інформацію виключно для особистого некомерційного використання. Забороняється змінювати матеріали Сайту, поширювати для комерційних та інших цілей.
  • Персональна інформація
    • Погоджуючись з Правилами та/або фактом користування Сайтом Користувач дає згоду на збір і використання певної інформації про Користувача відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» до моменту отримання письмової заборони Користувача на обробку відповідних персональних даних.
    • Користувач погоджується з тим, що конфіденційність переданих через Інтернет даних не гарантована в разі, якщо доступ до цих даних отримано третіми особами поза зоною технічних засобів зв’язку, підконтрольних Адміністрації сайту. Адміністрація сайту не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.
    • Користувач, фактом користування Сайтом у будь-який спосіб, підтверджує свою згоду взяти на себе зобов’язання щодо забезпечення виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» та свою спроможність їх забезпечити.
    • В разі перегляду, копіювання, використання та будь-яких інших операцій з інформацією, розміщеною на Сайті, Користувач зобов’язаний дотримуватись законодавства України, не порушувати права та охоронювані законом інтереси третіх осіб. При використанні Користувачем будь-якої інформації з Сайту посилання на Сайт обов’язкове.
    • Ми реалізовуємо політику, правила і вживаємо технічних заходів безпеки для захисту особистих відомостей, що знаходяться під нашим контролем, у повній відповідності до законодавства щодо забезпечення конфіденційності та захисту даних, що належить до юрисдикції, застосовної до Сайту.
    • Адміністрація сайту не несе відповідальності за можливі протиправні дії Користувача щодо третіх осіб, або третіх осіб щодо Користувача.
  • Порядок дії правил
    • Дані Положення є договором приєднання. Адміністрація сайту залишає за собою право як змінити дані Положення, так і ввести в них відповідні доповнення/уточнення тощо. Подібні зміни набувають чинності з моменту їх розміщення на Сайті. Користування Сайтом (використання Користувачем матеріалів Сайту) автоматично означає повне і беззастережне прийняття умов Положення в останній редакції.
    • Користуючись Сайтом Користувач повністю згоден з Політикою конфіденційності та умовами користування сайтом, а також з передачею і обробкою наданих Користувачем персональних даних та підтверджує своє повноліття, а також відсутність будь-яких актів, що обмежують дієздатність Користувача.